Retriever Fajtamentés

INDA

Kép

nem: szuka
kor: 1-2 éves
szín: sárga
fajta: larbador retriever
leírás (jellem/küllem):

Inda fóruma: Kattintson ide!
Inda képtára

Jelenleg itt él: DunaföldvárGOLDEN GLITTER APOLLO

Kép

nem: kan
kor: 12 éves
szín: sárga
fajta: larbador retriever
leírás (jellem/küllem): A karcagi sintértelepre bekerült 12 éves tetovált labrador retriever kan. Kedves, idős, korának megfelelő állapotú, de sajnos nagyon elhanyagolt kutya. Ízületei fájnak, füle rettentő gyulladásban van. Mindkettő kezelésre kerül, kivizsgálása elkezdődött. Apollót 12 évig tartották valahol, majd nemes egyszerűséggel egy bálamadzaggal kötötték ki a mezőőr kocsijához, eldobták, mint egy használt papír zsebkendőt. Pedig nem ezt érdemli! Meggyógyítjuk, karbantartjuk, de fontos, hogy találjunk számára egy átmeneti vagy végleges otthont, ahol melegségben, szeretetben élhet a továbbiakban.

Apolló fóruma: Kattintson ide!
Apolló képtára

Jelenleg itt él: DunaföldvárFEKETE LABILÁNY

Kép

nem: szuka
kor: 7 hónapos
szín: fekete
fajta: labrador retriever
leírás (jellem/küllem): Kedves, cserfes, mindenkivel barátságos kiskutya. Más kutyákkal is jól kijön.
megjegyzés: Dunaföldváron találták 2015-04-12-én, 14 napon keresztül, azaz 04-26-ig kizárólag eredeti gazdáját keresi. Ezt követően ivartalanítva fogadható örökbe, családi kutyaként, kinti-benti tartással, bentalvással.

Fekete labilány fóruma: Kattintson ide!
Feka labi szuka képtára

Jelenleg itt él: DunaföldvárMONTY

Kép

nem: kan
kor: 7 éves (szül: 2007.08.21)
szín: sárga
fajta: labrador retriever
leírás (jellem/küllem): Monty 7 éves labrador retriever kan kutya. A szentesi állatmenhelyre került talált kutyaként, de később gazdája meglett, aki lemondott tulajdonjogáról. Így Monty tiszta lappal kereshet új, felelősebb gazdit. Monty fantasztikus kutya. Értelmes, embercentrikus, kommunikatív, mindent elkövet, hogy megértesse vágyait, miközben azért nem tolakodó vagy neveletlen. Monty szépen sétál pórázon, szófogadó, szabálykövető. A labradorok minden nagyszerű tulajdonságával rendelkezik. Alapvetően nyugodt természetű, de áhitott játékaiért nem átall szökellni, futkosni, ugrálni, mint egy suhanc kölyök, miközben a folyamatos és letörölhetetlen mosoly ül ki az arcára. Más kutyákkal jól kijön. Chippel, érvényes veszettség és kombinált oltással rendelkezik, ivartalanított. Több információ és sok-sok kép, videó a fórumán található róla.

Monty fóruma: Kattintson ide!
Monty képtára

Jelenleg itt él: TiszavárkonyMOLLY

Kép

nem: szuka
kor: 7 éves
szín: sárga
fajta: labrador retriever
leírás (jellem/küllem): Molly kb. 7 éves sárga labrador retriever leányzó, aki a szentesi menhelyről került gondozásunkba. Ideiglenes családjába pillanatok alatt beilleszkedett, szabálykövető, nagyon igyekszik megfelelni. Nyugodt, minden emberrel, gyerekkel, kutyával barátságos, nem tolakodó, legszívesebben a lakásban, házban a gazdi közelében szeret lenni és onnan szemlélni az eseményeket. A sétáknál aztán belelkesedik, pórázon már ügyesen közlekedik, autózni nagyon szeret. Mozgása kicsit kötöttebb, de ez a sétáknál egyáltalán nem zavarja. Jó étvágyú, szobatiszta, nem rág, nem pakol, nem ugat feleslegesen.
Ivartalanítva, oltva, chipezve várja gazdiját; nyugodt, kiegyensúlyozott természete miatt akár kisgyermekes családba, vagy idősebb emberek mellé is ajánljuk.

Molly fóruma: Kattintson ide!
Szentesi Molli képtára

Jelenleg itt él: VeresegyházBESSY

Kép

nem: szuka
kor: 8 év
szín: sárga
fajta: Labrador Retriever
leírás (jellem/küllem): Bessy 8 év körüli (oltási könyve szerint 5 éves) egyelőre még duci labrador retriever ivartalanított szuka. Túlsúlya ellenére igen aktív hölgy.
Az egri menhelyről érkezett gondozásunkba. Vicces hogyan került oda. A menhely szociális épülete, összeér az egri állatkórház röntgen szobájával. Az az ajtó mindig nyitva van, hogy szellőzzön. Egyik reggel mentek be a menhely dolgozói, oda volt húzva egy pad és be volt csukva az ajtó. Kinyitották és nagy meglepetésre Bessyke őrült, egész testére kiható csóválással állt az ajtó mögött és mindeközben boldogan lihegett. Nagyon nyugodt, kedves, játékos, bújós, szabálykövető. Olyan igazán boldog természetű. Gyorsan alkalmazkodik. Jól kommunikál a fajtársaival. A félős kutyusok, nagyon hamar feloldódnak a társaságában és az agresszíveket is szuperül csillapítja. A labrador minden jó tulajdonságával rendelkezik. Minden nemű, méretű kutyával kijön. Agresszivitást nem mutat senki irányába. Macskára nem teszteltük, de a kicsi kutyákat imádja. Pórázon még kicsit húz. Lakásban szépen elvan, nem rongál, nem nyúl semmihez. Szobatiszta. Imád enni és most nehezen viseli, hogy kevés kaja jut számára, hiszen még fogyókúrázik. Kinti-benti tartásra ajánlott. Szívféreg tesztje negatív.

Bessy képtára
Bessy fóruma: Kattintson ide!

Jelenleg itt él: TahitótfaluDÖME

Kép

nem: kan
kor: 1.5 éves (szül. 2013. szeptember)
szín: barna
fajta: labrador retriever
leírás (jellem/küllem): Döme 1.5 éves ivartalanított csokibarna labrador fiú. Oltott, ivartalanított, chipezett, szívféregre tesztelt és negatív eredménnyel rendelkezik. Egy hírhedt csongrádi szaporító adta be a őt a párjával együtt a helyi sintértelepre. Döme nagyon kedves, rendkívül intelligens, könnyen kezelhető, nem domináns - kezdő kutyások is bátran vállalhatják. Normál mozgásigényű, szép, zömök, izmos kutyus. Sétáknál aktív, otthon viszont nem veti meg a heverészést. Megbízhatóan szobatiszta, lakásban nem rombol, de a talált papucsot megrágja, ha úgy alakul a helyzet, tehát rendre neveli jövőbeli családját. Jó eszű, figyelmes, kiváló tanuló válna belőle kutyaiskolában is. A jutalomfalatot szépen veszi el, labradorhoz képest kimérten, nem habzsolva eszik. Kis lakásban praktikus mert csak egy kis farokcsonkot csóvál, valami érthetetlen okból farka csonkolásra került korábban. Gyerekekkel, felnőttekkel is nagyon barátságos. Kutyaiskolában brillírozna a gazdiknak sok dicsőséget szerezne.

Döme fóruma: Kattintson ide!
Döme képtára

Jelenleg itt él: VácSILVER

Kép

nem: kan
kor: 9 éves
szín: krém
fajta: golden retriever
leírás (jellem/küllem): Silver 9 év körüli golden retriever kan. Az esztergomi gyepmesteri telepre befogott kutyaként került, chipezetlenül, ahol gazdája nem kereste, a 14 napos hatósági megfigyelési idő után került az Egyesület gondozásába. Végtelenül barátságos, kedves, nyugodt természetű, kiegyensúlyozott kutya. Embercentrikus, alkalmazkodó, tele van kedvességgel és bájjal. Más kutyákkal nagyszerűen kijön, se kanokkal, se szukákkal nem volt gondja. Macskák iránt enyhén érdeklődő, de nem rossz szándékú, néhány találkozás után már egész közömbös viselkedést mutatott.

Silver fóruma: Kattintson ide!
Silver képtára

Jelenleg itt él: GyőrTITÁN

Kép

nem: kan
kor: 3 éves
szín: sárga
fajta: labrador retriever
leírás (jellem/küllem): Titán 3 éves, sárga színű, kisebb termetű labrador kan. Emberekkel feltétel nélkül barátságos, a kutyákkal (méretre és nemre való tekintet nélkül) kíváncsi, érdeklődő, játékos. Macska mellé nem ajánljuk. Ha kell aktív, ha kell nyugodt. Pórázon szépen sétál. A belváros zaja és nyüzsgése még néha-néha megijeszti, de hihetetlen hamar alkalmazkodik mindenhez! Lakásban tökéletesen viselkedik, nem nyúl semmihez, nem rág, nem rombol, egyedül vagy kutyatárssal is itthon lehet hagyni. Nagy ritkán jelez, de egyébként csendben van. Borzasztóan értelmes, ezért sok-sok foglalkozás és kutyaiskola nagyon erősen ajánlott, hogy képességeit megfelelően ki lehessen használni.
Titán egy nagyon jó kutya, majdnem tökéletes, gondos gazdi kezében tökéletessé válhat!

Titán fóruma: Kattintson ide!
Titán képtára

Jelenleg itt él: BudapestFAHÉJ

Kép

nem: szuka
kor: 6 éves
szín: arany
fajta: golden retriever
leírás (jellem/küllem):
megjegyzés: Fahéj kb. 5-6 éves golden retriever szuka, aki befogottként került a csongrádi sintértelepre, gazdája nem kereste. Barátságos, kedves kutya, alapvetően csöndes, akkor hallatja hangját, ha úgy érzi, igazságtalanság érte - azaz nem vele foglalkoznak, de tudja, hogy események vannak. :) Minden más kutyával jól kijön, és eddigi tapasztalataink alapján a háztáji egyéb állatokkal (baromfi, macska) sincs gondja. Szobatiszta. Gyorsan alkalmazkodik, nagyon embercentrikus. Értelmes, maximálisan együttműködő kutya. Pórázon szépen sétál. Oltva, ivartalanítva, chipezve keresi végleges gazdáját.

Fahéj fóruma: Kattintson ide!
Fahéj képtára

Jelenleg itt él: BudapestCHELSEA

Kép

nem: szuka
kor: 3 éves
szín: sárga
fajta: labrador retriever
leírás (jellem/küllem): Chelsea kb. 3 éves labrador retriever ivartalanított szuka, aki a karcagi menhelyről került a gondozásukba. Kissé félénk, a férfiaktól úgy látjuk, jobban tart, ideiglenes befogadójával viszont nagy barátságot kötöttek, mindenesetre eleinte több türelmet igénylő kutyus. Végtelenül gyermekbarát, kicsikkel is nagyon türelmes. Más kutyákkal nagyszerűen kijön, macskára közömbös.
Egyelőre kinti kutyaként él, de hosszabb távon kinti-benti kutyaként, bentalvással szeretné életét elképzelni.

Chelsea fóruma: Kattintson ide!
Chelsea képtára

Jelenleg itt él: ÉrdLOLITA

Kép

nem: szuka
kor: 7 éves
szín: sárga
fajta: labrador retriever
leírás (jellem/küllem): Lolita 7 éves ivartalanított labrador retriever szuka kutya. Kunszentmártonon találták, a gyepmesteri telepről került az Egyesület gondozásába, nagyon lestrapált állapotban. Ennek ellenére Lolita tüneményes, barátságos kutya. Amint kikupálódik egy kicsit, szed magára néhány kilót, szépséges kis labilány lesz belőle.
Emberekkel végtelenül kedves, közvetlen. Szófogadó, könnyen behívható, gyorsan tanul. Más kutyákkal mérettől és nemtől függetlenül remekül kijön, szívesen játszik velük. Autóban szépen utazik, nem fél, gond nélkül közlekedik a városban is, nagy forgalom mellett. Lakásban nem rombol, nyugodt, szobatiszta, problémamentesen illeszkedett be ideiglenes családjába. Lolita a jövőjét is lakásba való szabad bejárással képzeli el, teljes értékű családtagként, ahol naphosszat a gazdi lába mellett heverészhet. Parazitamentesítve, oltva, féregtelenítve várja az álomgazdi jelentkezését!

Lolita fóruma: Kattintson ide!
Lolita képtára

Jelenleg itt él: BudapestSACI

Kép

nem: szuka
kor: 7 éves
szín: arany
fajta: golden retriever
leírás (jellem/küllem): Saci 7 éves ivartalanított, chip-pel, oltásokkal rendelkező gyönyörű selymes szőrű golden retriever lány, aki gazdit keres. Miután több elletés után gazdája már nem tartott rá igényt, így leadta gyepmesterre, ahol a telt ház miatt szinte biztos volt Saci altatása, így gyorsan kellett őt kihoznunk.
Saci rendkívül szeretetéhes, egy simogatásért a fél mancsát odaadná. Nagyon szeretne megfelelni a gazdinak és a szíve csücske lenni. Igazi goldenhez hűen a pocakját is szereti, a súlyára oda kell figyelni.
Pórázon szépen sétál, bár néha még nekiindul, de gyorsan tanul és figyel. Habár már nem kölyök, de szívesen tanulna még, bepótolná azt az elmaradt figyelmet és foglalkozást, amelyet nem kapott meg az elmúlt években. Macskákkal nem igazán foglalkozik, és kinti-benti kutyus szeretne lenni, a gazdája szíves csücske.


Saci fóruma: Kattintson ide!
Saci képtára

Jelenleg itt él: BudapestSUZY 3.

Kép

nem: szuka
kor: 7 éves
szín: sárga
fajta: labrador retriever
leírás (jellem/küllem): Suzy az oltási könyve szerint 7 éves, nagy termetű szépséges labrador szuka. A labik minden jó tulajdonság meg van benne! Imádja az embereket, a gyerekeket és úgy mindenkit. Kan és szuka kutyákkal is barátságos. Minimális idő után szabadon sétáltatható, szófogadó, visszahívható és kötődő kutya. Az utcán is természetesen szépen sétál akár pórázon, akár póráz nélkül. A kerítésen belülről dühöngő kutyák mellett egyszerű közönnyel elsétál. A lakásban remekül el van, még egyedül is és természetesen szobatiszta. Előző helyén cicával élt együtt. A jutifalatot gyönyörűen veszi el, bár ebből most nagyon kevés jut neki, mivel fogyókúrán van és jócskán van mit leadnia. Ez azonban őt nem zavarja a mozgásban, néha még fut is a maga tempójában. Ilyenkor rövid távon fergeteges tempóra képes.
Suzy egy idős néni kutyája volt, akit kilakoltattak albérletéből, ezért kellett megválnia szeretett kutyájától.
Suzy oltva, ivartalanítva, chipezve, szerződéssel fogadható örökbe.

Suzy 3. fóruma: Kattintson ide!
Suzy képtára

Jelenleg itt él: DunakesziASZTOR

Kép

Nem: kan
Kor: 2-3 éves
szín: sárga
Fajta: labrador retriever
Leírás: Asztor 2-3 éves labrador retriever kan, aki a battonyai sintértelep halálsoráról került a gondozásunkba. Állítólag gazdája adta le külföldre költözés miatt, szuka társával együtt. Nem tudni, mennyi időt tölthetett a sintértelepen, de jó 5-8 kiló hiányzik erről a nagytermetű kutyáról, most alig 20 kg. Szuka társával jól kijönnek, mással még nem találkozott. A bolhák hemzsegtek benne, a fülén sérülések, a bordái kivannak. A vizsgálatok során kiderült, hogy szívférgességgel terhelt. Asztor cudar állapota ellenére kedves, barátságos, bízik az emberben, pórázon szépen vezethető, aktív, és mit sem érez az objektív, orvosi diagnózisból, hiszen ő egy életvidám, tenni és menni akaró, kedves, lelkes labifiú. Intézkedik, részt vesz a mindennapi eseményekben, figyelemmel követi a kórház életét, már amit láthat belőle. Nem félős, sokkal inkább vagányabb, aktívabb természetű. Az orvosi vizsgálatokat és macerát szó nélkül tűrte, együttműködő, kedves kutya.
Gazdát és ideiglenes befogadót is keres. Jelenleg Állakórházban van, túlesett az ivartalanításon.

Asztor fóruma: Kattintson ide!
Asztor képtára

Jelenleg itt él: ÉrdSÜSÜ

Kép

Nem: kan
Kor: 2-4 éves
szín: fekete
Fajta: labrador retriever
Leírás: Süsü 5 év körüli labrador retriever kan. Süsüt Hatvanban találták, balesetesen, amely nem friss történet. Ellátása anyagilag és állatorvos híjján meghiúsult és rövid időn belül a Retriever Rescue gondozásába került. Kezdte karrirjét nálunk egy alapos kivizsgálással, majd összetett műtéttel, ugyanis farka egy részét és fülét is amputálni kellett, annyira súlyos sérüléseket szenvedett. Lábára sántikált, de törése nem volt végtagjain, medencéjének törése és gerincének sérülése viszont nem kizárható dolog. Hosszas kórházi kezelés során még egy csúnya bélgyulladáson is átesett, ami majdnem az életébe került, de mostanra teljesen felépült és boldog, egészséges kutyaként várja végleges gazdiját. Sántikálásából valami visszamaradt, bár esztétikailag a szemnek elsőre furcsa látványt nyújthat, hiszen se füle-se farka, de de Süsü valódi szépsége nem kívül lakozik. Süsü különleges. Végtelenül intelligens, együttműködő, lelkes, mégis kimért, nem tolakodó, rettentően alkalmazkodó és kivételesen okos kutya. A családban nagyszerűen elvan, kifejezetten emberközpontú, mindig láb alatt akar lenni, de véletlenül sem erőszakos módon, csak csöndben, árnyékként követi aktuális szerelmét. :) Más kutyákkal jól kijön, kanokka-szukákkal egyaránt. Macskákkal barátságos, bár csínytevés céljából kicsit néha megmozdul rájuk, de nem bántja a cirmosokat. Oltva, ivartalanítva, chipezve, parazitamentesítve szívférgességre negatív teszteredménnyel keres végleges gazdát.

Süsü fóruma: Kattintson ide!
Süsü képtára

Süsü ellátása tetemes költségeket fog Egyesületünkre róni, amihez minden apró segítséget örömmel veszünk!
Számlaszámunk: 10400140 50515653 53521002
IBAN: HU37 10400140 50515653 53521002
SWIFT kód: OKHBHUHB

Jelenleg itt él: NyergesújfaluBENJI

Kép

Nem: kan
Kor: 7 éves
Szín: krém
Fajta: golden retriever
Leírás: Benji 8 éves ivartalanított kan golden retriever, akitől saját gazdája akart megszabadulni, miután éveken át elhanyagolta Őt. A sokévnyi rossz tapasztalat nyomokat hagyott Benji lelkében, minden újdonságra nyugtalanná és bizonytalanná válik, szüksége van egy határozott, kiegyensúlyozott gazdira, aki segít neki eligazodni az életben. Benji minden vele történt rossz ellenére egy nagyon emberközpontú, bújós cicafiú, akinek lehetetlen ellenállni. Nagyon okos, érzékeny, megfelelni vágyó kutya. Örömmel kirándul nagyokat, de az egész napnyi simogatást sem utasítja vissza. Akkor a legboldogabb, ha a gazdi mellett vagy épp a lába alatt lehet. Bizonytalansága miatt kisebb gyerekek mellé nem ajánljuk. Macskákat nem szereti. Szobatiszta, lakásban nem rombol, nem pakol, rendesen viselkedik egyedül is. Jövőjét is lakásba való szabad bejárással képzeli el, ahol végre teljes értékű családtagként bánnak vele!

Benji fóruma: Kattintson ide!
Benji képtára

Jelenleg itt él: BudapestBENŐ

Kép

nem: kan
kor: 6 éves
szín: sárga
fajta: labrador retriever
leírás: Benő 6 éves ivartalanított labrador retriever kan kutyus. Benő egy végtelenül kedves, lelkes, aktív kutya, akitől előző családja megváltozott életkörülményei miatt kénytelen volt megválni. Benőnek ez sem tudta elvenni a kedvét az élettől, boldog mosollyal gyűjti be a simiket bárkitől, akit csak meglát. Kitörő életöröméhez szükséges, hogy valami mindig legyen a szájában, lehet az egy labda (vagy még több labda!), vagy bármi, a lényeg, hogy cipelgethesse magával. A játékoknál csak egy dolog hozza jobban lázba, az, hogy a gazdi kedvében járhasson. Imád láb alatt lenni, a gazdihoz bújni, hízelegni. Más kutyákkal jól kijön, szívesen birkózik és kergetőzik a többiekkel. Cicák iránt intenzíven érdeklődik, tele kíváncsisággal, minden rosszindulattól mentesen. Autóban szépen utazik, szobatiszta, lakásban nem rombol. Nagyon okos, tanulékony, megfelelni akaró kutya. Szeretne végre egy olyan családot, ahol teljes értékű családtag lehet, ahol sokat foglalkoznak vele, ahol levezetheti az energiáit, cserébe minden nap minden percében garantálja, hogy mosolyt varázsol a gazdi arcára!

Benő képtára
Benő fóruma: Kattintson ide!

Jelenleg itt él: BudapestSTANLEY

Kép

nem: kan
kor: 5 éves
szín: sárga
fajta: labrador retriever
leírás: Stanley 5 év körüli sárga labrador retriever kan. A csongrádi gyepmester fogta be, gazdája nem kereste. Stanley egy végtelenül nyugodt, barátságos, embercentrikus, békés természetű kutya. Gyerekekkel nyugodtan, megértően és különösen simulékonyan viselkedő, igazi LABRADOR RETRIEVER karakterű kutya. Más kutyákkal közömbös vagy barátságos, nagyon jól viselkedik. Macskákkal maximálisan jó a viszonya, tulajdonképpen a szemét sem nyitja ki egy macska közeledtére. Nagyon apportos, kifejezetten játékos, intelligens, értelmes, tanulékony kutya. Alapszavakat ismeri (ül, marad, helyedre, hozd ide), a házba csakis engedéllyel jön be, az evést is engedéllyel kezdi meg. Pórázon tökéletesen vezethető és kontrollálható, parkban biztonságosan elengedhető és behívható. Stanley egy csiszolatlan gyémánt, foglalkozással rengeteg minden kihozható belőle.
Stanley sajnos szívférgességben szenved, amelyet hozzánk kerülésekor PCR-rel is alátámasztottunk. Ez egy olyan fertőzés, amely gyógykezelésre szorul, terápiája legalább 8 hónapot vesz igénybe. Kivizsgálása véget ért, kezelése tavaly szeptemberben megkezdődött, és jelenleg a legjobb mederben halad. Egy napokban készült teszt negatív eredménye hatalmas reményekre ad okot, így rövidesen reméljük, e téren teljesen gyógyultnak nyilvánítható.
Stanley családi kutya szeretne lenni, leginkább kertes házban, kinti-benti kutyaként, természetesen bentalvással.

Stanley fóruma: Kattintson ide!
Stanley képtára

Jelenleg itt él: BudapestVALDO

Kép

nem: kan
kor: 11 éves
szín: fekete
fajta: labrador retriever
leírás: Valdo nyugdíjas éveiben járó törzskönyves ivartalanított fekete kan labrador retriever. Valdo előéletéről nem sokat tudunk, tenyésztője gondoskodó szárnyai alól kikerülve egy bő évtizedet "gazdás" kutyaként élt le, hűséges társa volt valakinek, aki végül ráunt és megszabadult tőle. Ezt követően került gondozásunkba. Valdo kiváló felmenőinek köszönhetően remek egészségügyi eredményekkel rendelkezik, így nem csoda, hogy korát meghazudtolóan energikus, lendületes, fürge, akár 4-5 évet is letagadhatna. Más kutyákkal jó a kapcsolata, de persze ha egy ifjú titánnak el kell magyaráznia az élet rendjét, azt egyből vállalja. Most éli második kamaszkorát, buzog benne a tenni akarás, pattog, rendezkedik; tettre kész, megfelelni vágyó kutya. Nyitott, barátkozó, emberimádó dömper, aki imád láb alatt lenni, a nap minden percében valaki közelében téblábolni, élvezni a sok simogatást, törődést. Sokévnyi lemaradást kell bepótolnia ezen a téren, így minél előbb várja az igazi, az álom gazdi jelentkezését! Valdo nem vágyik másra, mint hogy valakinek még pár évig örömet szerezhessen, hogy végre igazi családja legyen, ahol szeretik élete végéig!

Valdo képtára
Valdo fóruma: Kattintson ide!

Jelenleg itt él: Budapest III. kerület
Közvetített gazdát kereső retrieverek

Retriever Rescue
"Ez egy lelkiismeretes,a fajtamentésnek elhivatott csapat, amilyet Fruzsi, Erzsike, Andi és a többi nagyszerű ember létrehozott a Retriever Rescue zászlaja alatt. Megszerettem mind az itt megismert embereket, nemkülömben a kutyákat, és minden nap izgatottan fogom olvasni, hogy hogyan fejlődnek a kutyusok mind az ideiglenes, mind a már végleges gazdijuknál."
Simonné Vojt Mónika
...

"Nagyon büszke voltam a lányomra, mert ráadásul egy 50 fős baráti összejövetelen Ő volt a kedvenc! Mindenki elvolt tőle ájulva, hogy milyen szép, nyugodt, kedves ...stb, egyszóval tiszta: APJA !"
Czapp László
...

"Hálásan köszönöm az Égieknek, Fruzsinak, Erzsinek és mindenkinek, akikről nem is tudok, hogy Bettike a családunk része lehet és Fiúnk egy olyan útra léphetett a négylábú barátjával, amiről talán még álmodni is alig mertünk..."
Szellő
...

"Nem kell hozzá más, csak egy olyan lelkes csapat, mint a RR, és egy család, akinek meg kell egy kutya. Minden tiszteletem azoké a lelkes, ideiglenes gazdiké, akik úgy tudják szeretni, ápolni, nevelni a kutyákat, hogy tudják, nem marad náluk és azoké akik ezt az egészet koordinálják. "
kemese
...